RAYBRO Innovations

The Product Innovators

RAYBRO Innovations introduceert de SmartKey Guard.

Zoals de NOS en TROS RADAR onlangs veelvuldig hebben gemeld op tv en radio, worden er tegenwoordig op zeer grote schaal Smart Key's "gehackt" door criminelen, met speciale signaal extenders. Ze gebruiken deze signaal extenders voor het inbreken in jouw auto of erger nog, de diefstal van jouw auto. Deze nieuwe manier van diefstal heet Relay Attack.

Daarom hebben we een nieuw product op de markt gebracht, dat Relay Attack tegen gaat.
Wil je meer weten over de SmartKey Guard? Bezoek dan de website.
www.smartkeyguard.nl
SmarKey Guard Carbon
SmarKey Guard fiber 2
SmarKey Guard Canvas duo
SmarKey Guard Canvas duo 1

Wat is de SmartKey Guard?

SmartKey Guard heeft producten tegen het "hacken" van uw slimme sleutel (Smart Key). Vanaf nu is de SmartKey Guard ook verkrijgbaar in Nederland. Op onze website kun je alles lezen over wat een slimme sleutel (Smart Key) is, hoe deze werkt en natuurlijk hoe je hem goed en eenvoudig kunt beveiligen met onze producten.

SmartKey Guard ® is speciaal ontwikkeld door RAYBRO Innovations en is kwalitatief anders dan andere hoesjes. Dit komt doordat wij gebruik maken van speciaal ontwikkelde Metal Nano Fabric.

SmartKey Guard Webshop.

Het verhaal achter de PureBasic Insert.


In sanitairland is een trend gaande van toiletblokhouders. Geen blokjeshouder meer die aan de rand van het toilet hangt, maar een toiletblokhouder die in het inbouwelement wordt gebouwd. Dit inbouwen kan in nieuwe situaties, maar ook in bestaande situaties, zonder al te veel moeite.

Grote merken in Nederland zoals: Geberit, GROHE en TECE hebben allemaal zo’n toiletblokhouder. De varianten van GROHE en TECE passen op al hun recente inbouwelement. Bij Geberit past de Toiletblokhouder alleen op de UP300 en UP320 variant.

Geberit heeft ook UP100 reservoirs (ook wel het Basic of Delta element genoemd). De UP100 wordt verkocht bij o.a. Sanitair speciaal zaken, bouwmarkten en Online-shops. Echter maakt Geberit geen toiletblokhouders voor deze elementen.
Dit is zo’n hiaat waar RAYBRO Innovations naar zoekt, om dit gat in de markt op te vullen, hebben wij de PureBasic Insert gemaakt.
De PureBasic Insert is een eenvoudige toiletblokhouder, die zowel in nieuwe als bestaande situaties in te bouwen is in de UP100.
Op de PureBasic Insert website kunt u meer informatie vinden en deze zelfs bestellen.

Hoe werkt de PureBasic Insert?

De bediening van de PureBasic Insert, voor de Geberit UP100, werkt anders dan de Toiletblokhouder van Geberit, GROHE en TECE. Bij de PureBasic Insert verwijdert u simpelweg uw Delta bedieningsplaat. Maakt het klepje open en laat het wc blokje over het klepje in het opvangbakje rollen. Sluit u het klepje weer en bevestigt u de Delta bedieningsplaat weer en na ongeveer 5 minuten spoelt uw reservoir fris en schoon gekleurd water.

Iedereen verdient toch een schoon en fris Toilet?


Meer weten over de PureBasic Insert? Bezoek dan de PureBasic Insert website.
Helden van Teun Taekwondo Poomsae Taipei-2