StarBlueDisc Mocha.

Uit onderzoek is gebleken dat veel consumenten kiezen voor een eenvoudigere Bedieningsplaat om de kosten te drukken. Eigenlijk best wel jammer! Dan heb je de perfecte badkamer of toilet uitgekozen, maar mis je toch net de Finishing Touch.

StarBlueDisc lanceert daarom nu drie design bedieningsplaten series. De Doppio, Mocha en Fredo serie, design Bedieningsplaten, maar dan voor een geweldige verkoopprijs en een zeer goede marge voor ondernemers.

De Consumentenprijs van de StarBlueDisc Bedieningsplaten liggen gemiddeld 60% lager als de Bedieningsplaten van Geberit.

De StarBlueDisc Doppio, Mocha en Fredo Bedieningsplaten passen als ENIGE ter wereld zowel op het Geberit Delta (UP100) inbouwreservoir als ook op het Geberit Sigma (UP300, UP320) inbouwreservoir. StarBlueDisc Mocha bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in de 5 onderstaande kleuren.
Stacks Image 4236

Mocha 15 Wit

Stacks Image 4231

Mocha 25 Mat Chroom

Stacks Image 4226

Mocha 35 Mat Zwart

Stacks Image 4221

Mocha 45 Champagne Gold

Stacks Image 4216

Mocha 55 Rose Gold

Je kunt ook alle bedieningsplaten bekijken in ons Online Magazine.

Afgezien van het prachtige Design en de geweldige prijs, zijn de StarBlueDisc Mocha Bedieningsplaten ook perfect te combineren met de StarBlueDisc Toiletblokhouder.

Wat wordt er bedoelt met UP300, UP320 en UP100?

Deze namen zijn de namen voor de watertank (reservoir) die in het frame zit.
Met de namen Duofix, Kombifix, GIS Easy en Delta worden de frames bedoelt waar de watertank (reservoir) in gemonteerd is. Best wel verwarrend allemaal, vandaar dat wij het zo makkelijk mogelijk maken voor iedereen.

De StarBlueDisc Doppio, Mocha en Fredo Bedieningsplaten passen op de onderstaande elementen van Geberit.

De Geberit Elementen.

Stacks Image 4472
Heb je een vraag of wil je extra informatie? Vul dan het Contactformulier.