RAYBRO Innovations

The Product Innovators

Wij hebben fantastisch Toiletblokhouder nieuws.

15 oktober hebben we, in samenwerking met StarBlueDisc Toiletblocks, een geweldig nieuw en Uniek product gelanceerd.

De StarBlueDisc Toiletblokhouder

Een Toiletblokhouder voor meerdere Geberit-artikelen en nog goedkoper, slechts € 24,95.

Product gegevens:
Naam: StarBlueDisc Toiletblokhouder.
Artikelnummer: 201.591.252
EAN nummer: 8717953194084.
Consumenten Adviesprijs: € 24,95 (inclusief 21% BTW).
Stacks Image 18704
De nieuwe StarBlueDisc Toiletblokhouder is geschikt voor de volgende Geberit-elementen:
• Alle Geberit UP300, UP320 & Sigma 12 cm-reservoirs (ook bijvoorbeeld Samba of Bolero).
• Geberit UP100 & Delta-reservoirs.
De StarBlueDisc Toiletblokhouder biedt nog een groot voordeel:
Als u een Samba, Bolero, Tango, Twist of Rumba bedieningsplaat hebt, is het vanaf nu ook mogelijk om de StarBlueDisc Toiletblokhouder te monteren. Met de StarBlueDisc Toiletblokhouder heeft u altijd de juiste Toiletblokhouder.

Let op: de StarBlueDisc Toiletblokhouder is NIET geschikt voor Geberit UP700- en UP720-elementen

Hoe werkt de StarBlueDisc Toiletblokhouder?

Dat is erg eenvoudig. Klik op de StarBlueDisc Manual en zie hoe eenvoudig de StarBlueDisc Toiletblokhouder te installeren en gebruiken is.
De Manual is zo gemaakt dat het u slecht 5 tot 10 minuten kost, om de StarBlueDisc Toiletblokhouder te installeren.

StarBlueDisc Toiletblokhouder Manual
Vanaf nu kunt u de StarBlueDisc Toiletblokhouder bestellen in de webshop van StarBlueDisc.
U kunt daar dan ook gelijk de StarBlueDisc Toiletblokjes bestellen.

SmartCard Guard

Wat is de SmartCard Guard?

SmartCard Guard ® is een ontwikkeling van RAYBRO Innovations. De SmartCard Guard maakt het nu onmogelijk voor criminelen, om jouw creditcards, bankpasjes en ID kaart nog te skimmen of te signaleren.

Zelfs al heb je meerde pasjes in je portemonnee zitten.

De SmartCard Guard heeft een gepatenteerde Chiptechnologie die een actief schild vormt zodra er een Skimmer (skim apparatuur) in de buurt komt.

Het schild beschermt al jouw creditcards, bankpasjes en ID kaart die je in jouw portemonnee hebt zitten.

De chip in de SmartCard Guard heeft een blokkeer radius van 5 cm rondom de SmartCard Guard. Dus alle pasjes die binnen de 5 cm van de SmartCard Guard zitten zijn dus meteen beveiligd.

Ook is de SmartCard Guard ook nog eens een heel stuk voordeliger dan bijvoorbeeld de Secrid Wallets, deze kosten gemiddeld € 49,95.
Je kunt gewoon jouw eigen portemonnee blijven gebruiken. Zo heb je nooit los muntgeld en/of briefgeld in je broekzak of in je tas.

Hoe makkelijk wil je het hebben?
Stacks Image 18626
Stacks Image 18628
Stacks Image 18630
Stacks Image 18632
Stacks Image 18634
Stacks Image 18680

De SmartCard Guard producten zijn ook te koop bij BOL.COM.

Wat is de SmartKey Guard?

SmartKey Guard heeft producten tegen het "hacken" van uw slimme sleutel (Smart Key). Vanaf nu is de SmartKey Guard ook verkrijgbaar in België. Op onze website kun je alles lezen over wat een slimme sleutel (Smart Key) is, hoe deze werkt en natuurlijk hoe je hem goed en eenvoudig kunt beveiligen met onze producten.

SmartKey Guard ® is speciaal ontwikkeld door RAYBRO Innovations en is kwalitatief anders dan andere etuis. Dit komt doordat wij gebruik maken van speciaal ontwikkelde Metal Nano Fabric.

Slim Design:
SmartKey Guard heeft een "Slim Design" hierdoor is deze heel compact, maar toch zo gemaakt dat deze geschikt is voor bijna alle smart key’s. Door het Slim Design is de SmartKey Guard makkelijk op te bergen in je broekzak of in een kleine handtas. Dus veiligheid en een compact design in één.

SmartKey Guard tip: Vergeet niet om ook je reservesleutel te beveiligen, ook al gebruik je deze niet. Jouw reservesleutel is ander nog te detecteren met Relay Attack.
Smart Key Guard hoesje keyless entry canvas 3 beveiligen
Smart Key Guard hoesje keyless entry canvas 2 beveiligen
Smart Key Guard hoesje Slimme sleutel carbon beveiliging 2
Smart Key Guard hoesje Slimme sleutel carbon 1 beveiliging
Smart Key Guard hoesje keyless sleutel canvas en carbon 2 beveiliging
Smart Key Guard hoesje keyless entry canvas en carbon 1 beveiliging
Stacks Image 18686

De SmartKey Guard producten zijn ook te koop bij BOL.COM.

Wat is de PureBasic Insert

In sanitairland is een trend gaande van toiletblokhouders. Geen blokjeshouder meer die aan de rand van het toilet hangt, maar een toiletblokhouder die in het inbouwelement wordt gebouwd. Dit inbouwen kan in nieuwe situaties, maar ook in bestaande situaties, zonder al te veel moeite.

Grote merken in Nederland zoals: Geberit, GROHE en TECE hebben allemaal zo’n toiletblokhouder. De varianten van GROHE en TECE passen op al hun recente inbouwelement. Bij Geberit past de Toiletblokhouder alleen op de UP300 en UP320 variant.

Geberit heeft ook UP100 reservoirs (ook wel het Basic of Delta element genoemd). De UP100 wordt verkocht bij o.a. Sanitair speciaal zaken, bouwmarkten en Online-shops. Echter maakt Geberit geen toiletblokhouders voor deze elementen.
Dit is zo’n hiaat waar RAYBRO Innovations naar zoekt, om dit gat in de markt op te vullen, hebben wij de PureBasic Insert gemaakt.
De PureBasic Insert is een eenvoudige toiletblokhouder, die zowel in nieuwe als bestaande situaties in te bouwen is in de UP100.
Op de PureBasic Insert website kunt u meer informatie vinden en deze zelfs bestellen.

Veel consumenten zoeken al jaren naar een toiletblokhouder voor de Geberit UP100. Helaas kregen zij steeds te horen dat er alleen een Toiletblokhouder was voor de Geberit UP300 en UP320. Vandaar dat RAYBRO Innovations de PureBasic Insert SPECIAAL voor de Geberit UP100 heeft ontwikkeld.
De PureBasic Insert is geen product van Geberit en past alleen op het Geberit UP100 reservoir.

Hoe werkt de PureBasic Insert?

De bediening van de PureBasic Insert, voor de Geberit UP100, werkt anders dan de Toiletblokhouder van Geberit, GROHE en TECE. Bij de PureBasic Insert verwijdert u simpelweg uw Delta bedieningsplaat. Maakt het klepje open en laat het wc blokje over het klepje in het opvangbakje rollen. Sluit u het klepje weer en bevestigt u de Delta bedieningsplaat weer en na ongeveer 5 minuten spoelt uw reservoir fris en schoon gekleurd water.
Stacks Image 18578
Stacks Image 18620