Welkom op de RAYBRO Pro site.


De Pro Site is bestemd voor Retailers en Groothandelaren, die geïnteresseerd om onze producten eventueel op te nemen in het assortiment. Voor extra informatie of een bezoek van ons kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

RAYBRO Innovations heeft de afgelopen jaren verschillende innoverende producten ontwikkeld en gelanceerd in diverse branches. Zo hebben we producten ontwikkeld voor de Sanitaire Branche, de Auto Branche, Telefonie en Reis branche.

Hoe Ontwikkelen wij?
Door gedegen marktonderzoek te doen in de desbetreffende markt, krijgen we een duidelijk inzicht over hoe we het product vorm moeten geven. Creativiteit, Concept ontwikkeling en ruime ervaring in Sales en marketing zorgen ervoor, dat de producten aansluiten bij de wensen van de consument. Eenvoud en gebruiksgemak staan bij de ontwikkeling van nieuwe producten centraal. Om een product te laten slagen, moet de consument zonder enige specifieke kennis het product kunnen gebruiken en/of toepassen.

RAYBRO Innovations hanteert een duaal verkoop beleid. Dat wil zeggen dat wij zowel aan consumenten als aan professionele klanten onze producten verkopen. Wij bieden alle producten voor consumenten aan op de nieuwe
RAYBRO Smart Webshop, met uitzondering van de StarBlueDisc Toiletblokhouder. De StarBlueDisc Toiletblokhouder wordt verkocht via www.starbluedisc.nl en wordt geleverd aan Groothandelaren en sanitair specialisten in heel Europa.

Hieronder ziet welke producten we de afgelopen jaren no meer hebben ontwikkeld.


Sanitair Branche
  • StarBlueDisc Toiletblokhouder. Toiletblokhouder voor Geberit Sigma 12cm, UP320, UP300 en UP100 inbouw reservoirs. Klik hier voor Meer info.

Auto & Telefoon Branche
  • SmartKey Guard. Etuis tegen het "hacken" van een smart key.
  • Car Smart One. Telefoonhouder voor in de auto 360° draaibaar.
  • Car Smart Magnet. Magnetische telefoonhouder voor in een ventilatierooster.
  • Phone Smart. Universele houder voor jouw smartphone. Werkt als standaard op tafel of als handsfree standaard in de auto.
  • Multi Smart. Universele tablet- en telefoonhouder die je kunt gebruiken als verticale of horizontale standaard voor jouw telefoon of tablet.

Reis Branche
  • SmartCard Guard. Speciale card tegen "skimming" en ID fraude op bankpassen, creditcards, ID-pas en paspoort.
  • Smart Paspoorthouders. 100% RFID en NFC blokkerende Paspoorthouder tegen skimmen en ID fraude.
  • Smart Creditcardhouders. 100% RFID en NFC blokkerende Creditcardhouders tegen skimmen en ID fraude.
  • Smart Sticky. Dé bankpas-, creditcardhouder voor achter op jouw telefoon.


Zoals u kunt zien zijn de ontwikkelde producten behoorlijk uiteenlopend. Maar we zijn nog niet uit ontwikkeld. Binnenkort komen weer met een prachtige lijn nieuwe producten. De nieuwe lijn is ontstaan door de vraag van onze klanten (zowel retailers, Groothandelaren als consumenten).

Voor meer informatie over onze producten nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen in onze webshop. Daar vindt u alle producten, met uitzondering van die StarBlueDisc Toiletblokhouder. Wilt u meer informatie over de StarBlueDisc Toiletblokhouder ontvangen, dan willen wij u vragen om het
Contactformulier in te vullen.
CONTACT US

Email: info@raybro.nl
Phone: +31 (0)493 230951