RAYBRO Innovations

SmartKey Guard.

Stacks Image 678
Stacks Image 501
Stacks Image 503
Stacks Image 702
Stacks Image 674
Stacks Image 509

Wat is de SmartKey Guard?

SmartKey Guard heeft producten tegen het "hacken" van uw slimme sleutel (Smart Key). Vanaf nu is de SmartKey Guard ook verkrijgbaar in België. Op onze website kun je alles lezen over wat een slimme sleutel (Smart Key) is, hoe deze werkt en natuurlijk hoe je hem goed en eenvoudig kunt beveiligen met onze producten.

SmartKey Guard ® is speciaal ontwikkeld door RAYBRO Innovations en is kwalitatief anders dan andere etuis. Dit komt doordat wij gebruik maken van speciaal ontwikkelde Metal Nano Fabric.

Slim Design:
SmartKey Guard heeft een "Slim Design" hierdoor is deze heel compact, maar toch zo gemaakt dat deze geschikt is voor bijna alle smart key’s. Door het Slim Design is de SmartKey Guard makkelijk op te bergen in je broekzak of in een kleine handtas. Dus veiligheid en een compact design in één.

SmartKey Guard tip: Vergeet niet om ook je reservesleutel te beveiligen, ook al gebruik je deze niet. Jouw reservesleutel is ander nog te detecteren met Relay Attack.

Nu Bestellen.
De speciaal voor SmartKey Guard ontwikkelde Metal Nano Fabric zorgt ervoor dat het signaal, dat je autosleutel (Smart Key) continue uitzend wordt geblokkeerd. Jouw Smart Key is dan ook niet meer te detecteren door de apparatuur die criminelen gebruiken om jouw sleutel te "hacken". Hierdoor is ook de Keyless Entry functie niet meer in gebruik, maar zodra je jouw Smart Key weer uit het etui haalt, is de Keyless Entry functie gewoon weer te gebruiken. Het SmartKey assortiment bestaat uit de volgende varianten.

SmartKey Guard Assortiment

SmartKey Guard Canvas

Deze SmartKey Guard is gemaakt van zeer stevig Canvas, voor een lange levensduur. De SmartKey Guard Canvas heeft hierdoor een robuuste en stijlvolle uitstraling.

Kleur: Zwart.
Materiaal: Canvas met Metal Nano Fabric.
Afmeting: 111 mm x 82 mm en zijn daardoor geschikt voor bijna alle smart key's.
Smart Key Guard hoesje keyless entry canvas 3 beveiligen
Smart Key Guard hoesje keyless entry canvas 2 beveiligen

SmartKey Guard Carbon

De SmartKey Guard Carbon heeft een sportieve en stoere uitstraling, doordat deze van Carbon Look materiaal is gemaakt en is afgewerkt met rode stiksels.

Kleur: Carbon.
Materiaal: PU-Leder Carbon Look met Metal Nano Fabric.
Afmeting: 111 mm x 82 mm en zijn daardoor geschikt voor bijna alle smart key's.
Smart Key Guard hoesje Slimme sleutel carbon beveiliging 2
Smart Key Guard hoesje Slimme sleutel carbon 1 beveiliging

SmartKey Guard Handleiding.

SmartKey Guard beschermhoesje
1. Maak het SmartKey Guard beschermetui open.
2. Stop jouw smart key (slimme sleutel) in het witte beschermetui (aan de binnen zijde zie je dan een metalen stof).
3. Sluit nu het SmartKey Guard beschermetui.

Jouw smart key is nu beveiligt en het signaal van jouw smart key is niet meer te detecteren.

Is een startonderbreker of een autoalarm dan de oplossing?

Nou nee.
Een startonderbreker en een autoalarm kunnen een prima middel zijn tegen autodiefstal.
Echter als criminelen het signaal van jouw Smart Key nog steeds kunnen opvangen, kunnen ze dus ook
jouw auto met Relay Attack openen en zo, jouw hele auto leeg halen. Ze kunnen dan bijvoorbeeld de airbag, multimedia systeem en/of persoonlijke spullen stelen.

Een redelijke startonderbreker en/of autoalarm kost al snel zo'n € 350,00. Niet echt voordelig dus en dan te bedenken dat beide "beveiligingssystemen" niet kunnen voorkomen, dat
je auto wordt geopend, met alle gevolgen en ellende van dien!


!! Overigens is het ook nog eens zo, dat de meeste mensen niet eens meer opkijken, als er in de buurt een autoalarm afgaat !!

De enige oplossing tegen Relay Attack!

Om Relay Attack (keyless entry diefstal) echt tegen te gaan, kun je dus eigenlijk maar één ding doen. Er voor zorgen dat criminelen het signaal van de Smart Key niet kunnen oppikken! Om dit makkelijk en veilig te kunnen doen, hebben wij de SmartKey Guard hebben ontwikkeld.
Wil je extra informatie? Kijk dan eens op onze Wist je dat of de Smart Key FAQ's pagina ook op onze Extra Info pagina vind je veel extra informatie over de volgende onderwerpen:

  • De Smart Key of slimme autosleutel.
  • Keyless Entry.
  • Relay Attack.
  • Gebruiks voorbeelden.
  • RFID en NFC signalen.
  • Welke automerken hebben een smart key.
  • Smart key filmpjes.

De RAYBRO Webshop
Bestel eenvoudig alle RAYBRO Innovations producten in 1 Webshop.

SmartKey Guard nieuws updates:
Gemeente vraagt inwoners om hulp om autodiefstal/-inbraak te voorkomen.
ROZENDAAL:

In Rozendaal zijn er redelijk veel autobezitters van wie het voertuig is uitgerust met een zogenoemde Keyless Entry.
Landelijk is sprake van toenemende diefstal van dergelijke auto’s, zonder sleutel.

Door middel van geavanceerde hardware kunnen criminelen gemakkelijk een auto met Keyless Entry ontgrendelen wanneer zij binnen 6 meter afstand van de sleutel kunnen komen.

Met een ontvanger wordt het signaal van de sleutel van buiten een woning of in de parkeergarage opgevangen en draadloos naar een zender verlengd die vervolgens het signaal nabootst en naar de auto stuurt.

Zo denkt de auto dat de echte sleutel in de buurt is, zal deze ontgrendelen en vervolgens zelf in sommige gevallen ook nog starten, dit allemaal terwijl de echte sleutel in een jas zit of in de kast ligt.

Diefstal voorkomen:
Wat kunt u doen om deze vorm van diefstal te voorkomen?
Het beste is natuurlijk om Keyless Entry in zijn geheel uit te schakelen wanneer dat mogelijk is.
Dat kan vaak in het menu op uw dashboard.
Wat ook werkt is zorgen dat de sleutel of kaart, wanneer deze niet gebruikt wordt, in een stalen kistje ligt of in aluminiumfolie gewikkeld is.
Ook zijn er speciale hoesjes te koop, maar helaas zitten daar soms ook onveilige tussen, dus laat u goed voorlichten.
Verder kunt u er voor zorgen dat de sleutel zich niet binnen 6 meter van een buitenmuur bevindt.

SmartKey Guard commentaar:
Het gebruik van een stalen kistje werkt niet, deze hebben vaak toch een kleine opening waar de straling doorheen gaat.
Het best is echt een SmartKey Guard hoesje. Deze werken gegarandeerd.

Natuurlijk kun je ook het Keyless Entry systeem laten uitzetten, maar dat is wel een beetje jammer van het geld dat je betaald hebt voor het systeem.

Dit artikels afkomstig van:

Sleutelloze auto’s steeds populairder bij dievengilde.

Dieven stelen steeds vaker auto’s waarbij alleen de aanwezigheid van een sleutel voldoende is om je autodeur te openen en het voertuig te starten. De zogenaamde keyless entry auto’s. Het is voor criminelen niet zo moeilijk om een keyless entry auto te stelen. Hoe gaan ze daarbij te werk? En wat kun je als autobezitter zelf doen om autodiefstal te voorkomen? Independer zocht het voor je uit.

Wat is keyless entry?

Steeds meer auto’s zijn voorzien van het keyless entry systeem. Een keyless sleutel heeft de vorm van een klein kastje of kaartje dat continu signalen naar je auto verstuurt. Het grote voordeel van zo’n slimme sleutel is dat je ‘m niet uit je broekzak hoeft te halen om je auto te openen of starten. Makkelijk voor de autobezitter. Helaas ook makkelijk voor autodieven. Niet verwonderlijk dus, dat ook het aantal keyless-autodiefstallen stijgt.

Slimme signaalhackers

Criminelen hebben een hele slimme manier bedacht om zonder sleutel of braakschade een auto te stelen. Met een signaalversterker vangen ze het signaal van de sleutel buiten je huis op. Ongezien, geruisloos en supersnel. Omdat de meeste mensen hun autosleutels op een vaste plek naast de voordeur of in de woonkamer bewaren, is het uitpeilen en hacken van het sleutelsignaal vaak appeltje-eitje.

Dit artikels afkomstig van:

Stacks Image 1255

Fact Checkers "stelen" auto's.

Volgens de media kunnen dievenbendes heel makkelijk keyless auto’s hacken.
Dat zijn auto’s die geen sleutel meer hebben die je in het contact moet steken.

Dieven kunnen de auto's met gemak openen en zelfs de motor starten om weg te rijden.
Maar is dat echt zo?

Britt en Jan van Fact Checkers gaan op onderzoek uit. Bekijk de video en verbaas je over de eenvoud waarmee Britt en Jan alle auto's "stelen".
Fact Checkers stelen auto
Bron: YouTube

Hoe veilig is jouw slimme autosleutel?

Ook de NOS, TROS RADAR en diverse Belgische en Nederlandse kranten melden veelvuldig, dat er in België en Nederland steeds meer auto's worden gestolen door het "hacken" van een smart Key. Criminelen gebruiken voor het "hacken" van jouw smart key speciale signaal extenders. Ze gebruiken deze signaal extenders voor het inbreken in jouw auto of erger nog, de diefstal van jouw keyless entry auto. Deze nieuwe manier van diefstal heet Relay Attack (keyless entry diefstal).

Vroeger moesten criminelen de autoruit inslaan of het slot forceren, om vervolgens je bezittingen, multimedia systeem of airbags uit je auto te stelen. Echter door de komst van de slimme sleutel (Smart Key), is er een "nieuwe" digitale manier van diefstal ontstaan waar je niets van merkt tot het ook hier te laat is!
Smartkey Guard slimme sleutel 11
Smartkey Guard slimme sleutel 10
Smartkey Guard slimme sleutel 9

WNL uitzending.


De Jacht op autodiefstal.

Jaarlijks wordt er voor zo'n 85 miljoen euro aan auto's gestolen. In het filmpje zie je hoe de "nieuwe manier van autodiefstal gaat.

De 85 miljoen euro is alleen het bedrag aan daadwerkelijke autodiefstallen.
Dus niet het bedrag aan autoinbraken.
Deze nemen ook steeds meer toe met de "nieuwe" deze manier. Zo kan men zonder inbraaksporen de airbag, multimedia systemen en persoonlijke bezittingen uit je auto halen.
WNL autodiefstal smart key
Bron: YouTube

Kiwa smart key test.

Wil je weten hoe Relay Attack het "hacken" van jouw slimme autosleutel (Smart Key) in zijn werk gaat, klik dan op de foto. In het filmpje laat KIWA zien hoe criminelen te werk gaan, bij auto's met een slimme sleutel (Smart Key), het biedt je dus meer inzicht en duidelijkheid.
Bron: YouTube

Utizending AVRO TROS Opgelicht over auto diefstal.

Tijden deze uitzending besteed het programma Opgelicht ook aandacht aan het hacken van een smart key en het misbruik van de keyless entry functie.

NOS verslag "kraken" van een slimme sleutel.

Ook erg interessant is het NOS-verslag. Hierin staat bijvoorbeeld dat een koekblik niet geschikt is voor het beveiligen van slimme autosleutel, ondanks wat mensen zeggen. Ook kun je lezen dat 90% van alle auto's, die dit jaar uit de fabriek komen, al een slimme sleutel (Smart Key) hebben. Klik op het NOS logo om het verslag te lezen.
NOS logo Relay Attack

Klik op het NOS logo om het verslag te lezen.

Bron: YouTube en NOS
Stacks Image 1347

De producten zijn ook te koop bij BOL.COM.

Stacks Image 1351