StarBlueDisc Toiletblokhouder.

De StarBlueDisc Toiletblokhouder is te combineren met de volgende Geberit inbouwelementen.

- Geberit UP100 - Delta Systeem.
- Geberit UP300, UP320 & Sigma 12 cm Systeem.

De StarBlueDisc Toiletblokhouder is geen Geberit product, maar is speciaal door StarBlueDisc ontwikkeld, voor deze Geberit inbouw elementen.
Stacks Image 4373

De StarBlueDisc Toiletblokhouder past als ENIGE ter wereld zowel het Geberit UP100 inbouwreservoir in combinatie met een Delta bedieningsplaat als ook het Geberit UP300, UP320 of Sigma 12 cm inbouwreservoir in combinatie met een Sigma bedieningsplaat en zelfs met een bedieningsplaat uit de Geberit Danslijn serie (zoals: Samba, Bolero, Tango, Twist of Rumba).

Je kunt ook de Toiletblokhouder en alle bedieningsplaten bekijken in ons Online Magazine.

Wat wordt er bedoelt met UP300, UP320 en UP100?

Deze namen zijn de namen voor de watertank (reservoir) die in het frame zit.
Met de namen Duofix, Kombifix, GIS Easy en Delta worden de frames bedoelt waar de watertank (reservoir) in gemonteerd is. Best wel verwarrend allemaal, vandaar dat wij het zo makkelijk mogelijk maken voor iedereen.

Een installateur weet welke elementen (inbouw reservoirs) hij gebruikt en weet dus op basis daarvan, welk serviceluik hij moet gebruiken.

Voor consumenten is dit weer anders. Zij weten vaak niet wat voor een element zij hebben. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt op basis van de bedieningsplaat. In dit overzicht kun je duidelijk zien welk serviceluik je moet gebruiken. Dit overzicht staat ook op de achterzijde van de verpakking. Dit schema zie je staan onder de Geberit elementen.

De StarBlueDisc toiletblokhouder past op de onderstaande elementen van Geberit.

De Geberit Elementen.

Stacks Image 4369

Bedieningsplaten overzicht.

Op basis van de Bedieningsplaat Die jij hebt kies je het desbetreffende serviceluik om de StarBlueDisc Toiletblokhouder samen te stellen. Vervolgens volg je de handleiding verder en bouw je binnen 5 minuten de StarBlueDisc Toiletblokhouder in.
Heb je een vraag of wil je extra informatie? Vul dan het Contactformulier.