StarBlueDisc Toiletblokhouder.

De StarBlueDisc Toiletblokhouder is te combineren met de volgende Geberit inbouwelementen.

- Geberit UP100 - Delta Systeem.
- Geberit UP300, UP320 & Sigma 12 cm Systeem.

De StarBlueDisc Toiletblokhouder is geen Geberit product, maar is speciaal door StarBlueDisc ontwikkeld, voor deze Geberit inbouwelementen.
U kunt de StarBlueDisc Toiletblokhouder bestellen via
de webshop van StarBlueDisc, maar ook bij diverse sanitairspecialisten in Nederland.
Stacks Image 4038

De StarBlueDisc Toiletblokhouder past als ENIGE ter wereld zowel het Geberit UP100 inbouwreservoir in combinatie met een Delta bedieningsplaat als ook het Geberit UP300, UP320 of Sigma 12 cm inbouwreservoir in combinatie met een Sigma bedieningsplaat en zelfs met een bedieningsplaat uit de Geberit Danslijn serie (zoals: Samba, Bolero, Tango, Twist of Rumba).

Wat wordt er bedoelt met UP300, UP320 en UP100?

Deze namen zijn de namen voor de watertank (reservoir) die in het frame zit.
Met de namen Duofix, Kombifix, GIS Easy en Delta worden de frames bedoelt waar de watertank (reservoir) in gemonteerd is. Best wel verwarrend allemaal, vandaar dat wij het zo makkelijk mogelijk maken voor iedereen.

Een installateur weet welke elementen (inbouw reservoirs) hij gebruikt en weet dus op basis daarvan, welk serviceluik hij moet gebruiken.

Voor consumenten is dit weer anders. Zij weten vaak niet wat voor een element zij hebben. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt op basis van de bedieningsplaat. In dit overzicht kun je duidelijk zien welk serviceluik je moet gebruiken. Dit overzicht staat ook op de achterzijde van de verpakking. Dit schema zie je staan onder de Geberit elementen.

De StarBlueDisc Toiletblokhouder past op de onderstaande elementen van Geberit.

De Geberit Elementen.

Geberit Duofix

Geberit Kombifix

Geberit GIS Easy

Geberit Delta

UP300, UP320
en Sigma

UP300, UP320
en Sigma

UP300, UP320
en Sigma

UP100

Stacks Image 4050
Stacks Image 4052
Stacks Image 4054
Stacks Image 4056

Bedieningsplaten overzicht.

Op basis van de bedieningsplaat Die jij hebt kies je het desbetreffende serviceluik om de StarBlueDisc toiletblokhouder samen te stellen. Vervolgens volg je de handleiding verder en bouw je binnen 5 minuten de StarBlueDisc Toiletblokhouder in.
Stacks Image 4042
RAYBRO Innovations hanteert een duaal verkoop beleid. Dat wil zeggen dat wij zowel aan consumenten als aan professionele klanten onze producten verkopen. Wij bieden alle producten voor consumenten aan op de nieuwe RAYBRO Smart Webshop, met uitzondering van de StarBlueDisc Toiletblokhouder. De StarBlueDisc Toiletblokhouder wordt verkocht via www.starbluedisc.nl en wordt geleverd aan Groothandelaren en sanitair specialisten in heel Europa.

Voor meer informatie over onze producten nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen in onze webshop. Daar vindt u alle producten, met uitzondering van die StarBlueDisc Toiletblokhouder. Wilt u meer informatie over de StarBlueDisc Toiletblokhouder ontvangen, dan willen wij u vragen om het Contactformulier in te vullen.